fbpx

NUCLEO – Acceleratorul de comerț electronic.

o soluție Digitus pentru magazinul tău online.

COMERȚ ELECTRONIC STRATEGIC.

Acceleram lansarea și grăbim recuperarea investiției tale în magazinul online.

Te ghidam pas cu pas în lansarea cu succes a magazinului tău online, în stabilirea strategiei de creștere și alegerea tacticilor potrivite.

Totul pornește de la proiecțiile financiare, numite smart rolling forecasts, pentru magazinul tău online. Așa putem știi în permanență dacă suntem pe drumul ales.

(click pe imagine pentru demo financiar)

Scutești timp și bani.

Beneficiezi de 15 ani experiență în domeniu și lansarea de la zero a multor magazine online din diverse domenii – librării, edituri, florării, jucării, fashion, pantofi, suplimente alimentare, fmcg, it&c, electrocasnice, cauciucuri auto, piese industriale, catering, închirieri utilaje, croitorie online, pizzerii, fast-food, bijuterii și cadouri, mobilă, rezervări hoteliere, reviste online, bilete la evenimente, cursuri online, tele-shop și materiale personalizabile online.

Eviți sa repeți greșelile altor magazine online cu care am lucrat.

PRIMEȘTI:

Strategia mea, pas cu pas:

1. Platforma

Stabilim platforma cu care se va lucra optim. Decidem împreună cum se va schimba modul de funcționare al activității firmei în contextul magazinului online sau al sistemului B2B.

2. Analizăm datele

Dacă există istoric analizăm datele necesare din trecut – buget, vizitatori, comenzi, profit, retur, garanții, discounturi, marjă brută, break-even, active, cashflow operațional.

3. “Unfair advantages”

Căutăm avantajele voastre – vechime, bază de date, istoric, rețea de parteneri, canale de expunere media, stocuri speciale, bartere, colaboratori cu experiență etc.

4. Planificare

Stabilim principalii indicatori de performanță pe care îi vom urmări – zilnic, săptămânal, lunar și planificăm evoluția acestora.

5. Lansăm

Alegem partenerii potriviți – platformă, reclamă, design, curier, etc.
Le transmitem indicatorii și în baza lor bugetul de marketing.

6. “Rinse and repeat”

Urmărim rezultatele, adaptăm planul din mers, învățăm împreună specificitatea pieței tale și luăm decizii informate.
Schimbăm punctual ce nu merge bine.

Cum vom lucra?

Da-mi un telefon sau lasă-mi un mesaj cu datele tale de contact la adresa de mai jos.

Înainte de prima ședință iți voi da o listă cu întrebări la care să răspunzi și o listă de indicatori pe care să-i completezi.

În prima ședință stabilim detaliile magazinului tău online și modificările pe care e nevoie să le faci în operaționalul firmei tale.

În a doua ședință agreem modul de lucru și stabilim dacă avem moduri de lucru compatibile.

Ulterior lucrăm împreună numărul stabilit de ore pe săptămână sau lună.

Investiția ta este de 80-120 euro/oră in funcție de numărul de ore și platforma de magazin online pe care o folosești – unele au ce trebuie, altele nu; unele se adaptează ușor, unele nu. Dacă decidem că e nevoie de Digitus acesta costă 120 euro+tva/lună.

La sfârșitul lunii plătești orele consumate. Îmi asum eu riscul colaborării noastre – dacă nu ai rezultate, nu ne înțelegem sau pur si simplu nu îți place ce primești atunci nu plătești la sfârșitul lunii, ne luam la revedere și rămânem amândoi cu experiența.

Dacă vrei să vezi cum gândesc:

Am pus peste 80 de ponturi pentru a crește profitul magazinului tău online în cartea

Cât costă un magazin online și de ce

Ghid practic de dezvoltare pentru afacerea ta.

De asemenea poți urmări materialele de pe youtube, tiktok, instagram sau linkedin.

Vrei să acceleram magazinul tău online?

[ninja_form id='6']