fbpx

Director sau analist financiar “la cerere”
pentru magazinul tău online.

KPI Dashboard integrat platformă eCommerce – contabilitate.
Smart rolling forecasts.

Managementul crizelor

Afli din timp ce risc monetar ai dacă apare o criză – marfă întârziată, curier mai scump, apariția unui competitor care face dumping.

Privire de ansamblu

Scapi de paralizia decizională din Analytics.
Ai o privire de ansamblu asupra afacerii tale și apoi analizezi în detaliu.

P

Eficiență

Urmărești și optimizezi cheltuielile, inclusiv bugetul de publicitate. Deschizi canale noi de marketing, calculând LTV – life-time value.

Investiții în dezvoltare

Știi din timp când e momentul să investești în dezvoltare sau să îți mărești echipa. Când schimbi platforma sau modul de procesare.

Cash flow forecast

Afli de câți bani ai nevoie atunci când magazinul tău online începe să crească și lucrurile par că scapă de sub control.

Predictibilitate

Vezi cu exactitate cât de profitabil e magazinul tău online și dacă există riscul să rămâi fără bani – retururi, greu vandabile, produse defecte.

Am simplificat modul cum controlezi banii firmei.

Traducem contabilitatea automat în grafice și KPI.

O integrăm cu informații din ERP sau platforma de eCommerce.

Vezi dintr-o privire dacă magazinul tău onine e profitabil și dacă ai banii necesari pentru reclamă sau să plătești furnizorii, salariații, banca și investitorii.

Cartea – Cât costă un magazin online și de ce

Cartea – Cât costă un magazin online și de ce

Adrian Zamfira, fondatorul Digitus, a pus peste 80 de ponturi pentru a crește profitul magazinului tău online în cartea Cât costă un magazin online și de ce. Ghid practic de dezvoltare pentru afacerea ta. Cartea descrie într-un limbaj ușor de înțeles provocările...

read more
Ce sunt Smart rolling forecasts?

Ce sunt Smart rolling forecasts?

De obicei bugetul se face pe un an fiscal, este destul de detaliat, nu suferă decât foarte rar modificări și servește de cele mai multe ori pentru alocarea resurselor. La elaborarea bugetului participă toată echipa managerială ce își va și asuma ulterior cifrele puse...

read more